DPR – motivációs felmérés nyertesei 2013

Az elmúlt évekhez hasonlóan az idei tavaszi félévben is megkérdeztük az aktív hallgatóinkat arról, milyennek látják a jövőt az eddig megszerzett ismeretek birtokában. A válaszadásra különböző nyereményekkel ösztönöztük a hallgatókat, amelynek hatására szép számmal kerültek kitöltésre a kérdőívek. Az eddigiektől eltérően azonban már egy EuroStudent kérdőív kitöltésére is lehetőség volt, amely lényege, hogy egyetemünk már európai összehasonlításban is részt vesz.

A válaszadók között kisorsolásra került egy darab welness utalvány, vagy egy adrenalin növelő élményre felhasználható ajándékutalvány (a kettő közül választható) a Feldobox.hu oldalról, valamint 5 db páros IMAX 3D mozijegy.

A válaszadóknak azok a hallgatók minősültek, akiknél az EvaSYS rendszerben a felméréshez rendelt egyedi kód felhasználásra került (ez alapján tudta a rendszer eldönteni, hogy az adott email címre küldött linkkel kitöltötték-e a kérdőívet). Közülük Pausits Péter OE HÖK elnök, és a random.org segítségével sorsoltuk ki a nyerteseket:
motivációs felmérés nyertesei 2013

A Feldobox ajándékutalványt nyerte az 1. sorszámon szereplő e-mail cím tulajdonosa, az IMAX 3D páros mozijegyeket pedig a 2., 3., 4., 5., 6. sorszámon szereplő e-mailcímek tulajdonosai nyerték.

A nyerteseket emailben értesítjük, akiknek 2013 augusztus 31-ig van lehetőségük visszajelezni, hogy élni kívánnak-e a nyereménnyel. Amennyiben valamelyik nyertes nem jelez vissza határidőig, akkor a nyereményét az automatikusan következő hallgató kapja meg, akinek 2013 szeptember 30-ig van lehetősége átvenni a nyereményt.

Gratulálunk a nyerteseknek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.